مقالات

تفاوت طراحی های گیربکس حلزونی چیست؟

تفاوت انواع گیربکس حلزونی

گیربکس های حلزونی با طراحی های مختلفی در بازار موجود هستند که اگر از لحاظ ساختار داخلی آنها دسته بندی شود دارای جزییات زیادی هستند و ما به تفاوت طراحی های گیربکس حلزونی میپردازیم.

این جزییات همه وابسته به نحوه قرارگیری چرخ دنده ها شافت ها و فلنج های گیربکس می باشد که به صورت ترکیبی یا مرکب نیز طراحی می شوند.

برای مشاهده هر طراحی گیربکس حلزونی روی لینک آن کلیک کنید تا قیمت و مشخصات فنی هر طراحی را مشاهده کنید.

تفاوت طراحی های گیربکس حلزونی

گیربکس VF حلزونی:

اين گیربکس از طریق ورودی سالید شافت و با روش های کوپلینگ مختلف با موتور محرک کوپل می شود و در سری FC این طراحی از فلنج برای پایه ی گیربکس استفاده می شود.

گیربکس حلزونی VF و VF FC سهند

 

گیربکس MVF حلزونی:

این گیربکس از طریق فلنج ورودی به طور مستقیم با الکتروموتور کوپل می شود. سری FC این طراحی دارای پایه فلنج هستند.

گیربکس حلزونی MVF و MVF FC سهند

 

گیربکس کتابی حلزونی:

این گیربکس ها به دلیل نوع طراحی آنها در بازار به عنوان گیربکس NMRV یا مکعبی نیز نامیده می شوند. طراحی آنها به طور معمول با ورودی فلنج و خروجی هالو شافت صورت می گیرد. البته مدل NRV ورودی شافت است.

گیربکس کتابی سهند- گیربکس حلزونی مکعبی NMRV و NRV سهند

انواع گیربکس حلزونی از چه اجزايی تشکيل شده است؟

به طور کلي گيربکس حلزونی يکی از پرکاربردترين گيربکس ها در صنعت می باشد. يک گيربکس حلزونی شامل اجزايی همچون چرخ دنده، پوسته گيربکس، بلبرينگ و کاسه نمد است.

بسته به جنس اجزا و همچنين ابعاد و نحوه اتصال آن ها به يکديگر، شاهد انواع مختلفی از گيربکس ها هستيم که هر کدام کارايی خاصی داشته و برای استفاده در محلی ويژه کاربرد دارند.
گيربکس های حلزونی داراي دو چرخدنده اصلی از جنس فولاد و برنج هستند که به آن چرخ دنده حلزونی می گویند. چرخ دنده ها معمولا قابليت تعويض دارند و طول عمر آن محدود است، اما دنده های اصلی دارای طول عمر بسيار طولانی هستند.

بیشتر بخوانید: چرخ دنده حلزونی چیست؟

ويژگی ها

از جمله ويژگی های مثبت برای گيربکس های حلزونی که باعث شده بسيار مورد استفاده قرار بگيرد می توان به موارد زير اشاره داشت:

  • قابليت تعويض قطعات
  • سرويس و نگهداری آسان گيربکس
  • نصب آسان در هر موقعيت
  • بدون هرگونه صدا و آلودگی صوتی
  • درنهايت مقرون به صرفه بودن
  • کوپل آسان با الکتروموتور
  • گیربکس های حلزونی به طور کلی در انواع هالو شافت، فلنچ دار و پايه دار در بازار موجود می باشند.
نکات قابل توجه

درصورتی که قصد خريد گيربکس حلزونی را داريد، بايد نکاتی را قبل از آن مورد توجه قرار دهيد. از جمله نکات مهم براي گيربکس ها شامل موارد زير است:

  • توان ورودی گيربکس براي تعيين سايز آن جهت خريد بسيار مهم است. با توجه به اهیمت بالای این شاخص، ما در مقاله ای مجزا به طور کامل نحوه محاسبه توان گیربکس را شرح داده ایم.
  • نوع نصب گيربکس اهميت بالايی دارد .
  • نسبتی که گيربکس براي تبديل دارد جهت تعيين اندازه و سايز آن بسيار مهم است.
  • همچنين نوع ورودی گيربکس که آيا به صورت مستقيم کوپل می شود يا غيرمستقيم برای انتخاب نوع گيربکس و در نهايت ميزان هزينه پرداختی دارای اهميت بالايی است.

تفاوت قیمت انواع گيربکس حلزونی

سوالی که اکثرا براي افراد پيش مي آيد اين است که هزینه ی تهیه ی انواع گيربکس صنعتی حلزونی به چه صورت تعيين مي شود و چه عواملی بر آن تاثير دارند؟
بايد توجه کنيم که هزینه انواع گيربکس های حلزونی براساس سايز گيربکس و همچنين نسبت و مدل شافت ورودی آن متغير می باشند. بدين صورت که هرچه سايز گيربکس حلزونی بزرگ تر باشد دارای هزینه بيشتری نيز است. از عوامل ديگری که بر روی هزینه انواع گيربکس تاثير مي گذارد طراحی چرخدنده های داخلی آن می باشد.

نظر یا درخواست شما

در صورت درج اطلاعات خصوصی شما مانند شماره تلفن و ایمیل توسط ما مشاهده می شود، و برای عموم فیلتر خواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *